top of page
Aartie%20Jagmohan-35_edited.jpg

TESTIMONIALS

De serie holistische massages werkte voor mij als een begeleide ontdekkingsreis naar mijn zuivere IK. De obstakels onderweg bleken anders dan ik dacht. Ik ontdekte waar mijn kracht ligt. Een therapie voor wie bereid is te groeien zonder onnodige ballast.

Martha

Ik heb de holistische massage bij Aartie ervaren als een massage met veel aandacht voor je hele lijf. Je voelt de energie door je lichaam stromen met duidelijke knelpunten. Het is dan ook niet geheel pijnloos, maar toch ontspannend. Aartie heeft de kennis en kunde ervan en is een fijne masseur. Ik kijk uit naar de volgende behandeling!

Ritoe

Aartie voelt iedere keer weer ontzettend goed aan wat mijn lichaam nodig heeft. Haar ontspanningsmassages betekenen intens genieten met je lichaam en geest.

- G -

Mijn partner en ik hebben een fantastische duo-massage mogen ontvangen van Aartie en Judith. Met alle aandacht wordt er gekeken naar wat er nodig is voor lichaam en geest. Wij gingen totaal ontspannen weg en genieten nog steeds na.Hier komen wij zeker terug!

K & A

Met mijn nekhernia heeft de holistische massage van Aartie een zeer goede werking. Ze weet precies en voelt feilloos aan hoe ze de massages bij mij moet aanpakken. Ze ‘leest’ als het ware mijn lichaam ‘af’ en weet precies welk deel extra aandacht nodig heeft. Helemaal op mijn lichaam gericht, zodat zowel mijn klachten minder werden als een heerlijk ontspannen gevoel na afloop. Dankjewel Aartie! Ik raad ook iedereen aan om naar haar te gaan voor zowel een helende- als een ontspanningsmassage.

Ankie

Bij Aartie voel ik me echt in goede handen. We bepalen samen waar we aan gaan werken en dan begint de behandeling op de bank. Het klopt gewoon wat ze doet, met haar krachtige, lieve, intuitieve handen. Heel bijzonder wat een informatie er allemaal in mijn lijf zit opgeslagen, die zij middels allerlei technieken kan helpen bevrijden. Aartie steunt heel nabij in het proces van loslaten van oude lichamelijke en emotionele spanningen, waardoor het veilig voelt om echt de diepte in te gaan.

Judith

Aartie Jagmohan-23.jpg

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag? Stuur me dan een berichtje via dit formulier of telefoon.

+31652088831

Bedankt voor de inzending!

bottom of page