top of page

NIEUWS

DSC02592_edited_bruin_edited.jpg

NIEUW: VIERHANDEN EN DUO MASSAGES

26 maart 2022

Wat zo ontzettend in de smaak valt, zijn de duo- en vierhanden-massages, die ik samen met Judith geef. Ja... Tegelijkertijd! 

de Vierhanden Massage - een weldadige massage met extra veel aandacht en dynamiek! Judith en ik werken vanuit dezelfde technieken en in onze onderlinge afstemming van vier handen kan je hoofd even alles loslaten, waardoor de ontspanning des te dieper kan doorwerken. Een bijzondere ervaring! Daarnaast geven we de Duo Massage - een massage waarbij je samen met iemand anders tegelijkertijd kan genieten van een dynamische massage met verrassingen en wisselingen in masseur.

Judith en ik kennen elkaar al jaren, waardoor we perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Interesse? Kijk op de boekingspagina en boek je plekje bij ons!

MASSEREN BIJ RETRAITES

2 februari 2022

Ik sluit vanaf 2022 aan als masseuse bij retraites bij www.groeicirkel.nu/retraites Olv Sylvia Monten.

Kom mee dwalen op de hei in Drenthe, of wandelen door het bos op de Veluwe. Dit jaar staan er weer heerlijke retraites gepland waar je kunt komen uitrusten, verdiepen, genieten en je verwonderen.

Optioneel kun je een massage bij mij boeken als extra kadootje, zetje of boost voor jouw innerlijke balans. Ik ben er met aandacht en warmte en ga dieper dan alleen het fysieke. Als masseuse, en ook vanuit mijn achtergrond in yoga en dans, ben ik gefascineerd door de innerlijke wijsheid van het lichaam. ik ga met je op zoek naar het verhaal van jouw lichaam; wat heb je nodig om je meer ontspannen en lichter te voelen?

Er zijn nog plekken vrij dit jaar bij DE GROEICIRKEL!

Aartie Jagmohan-2.jpg

DIABETES & MASSAGETHERAPIE

7 april 2021

Diabetes is de meest voorkomende chronische aandoening in Nederland. Ongeveer een miljoen mensen in Nederland heeft te maken met diabetes. Het is niet lang geleden dat artsen en wetenschappers weer de holistische behandelaars toelieten om hun visie te bekijken. Waar er voorheen standaard medicijnen vanuit de conventionele geneeskunde werden voorgeschreven, is er nu meer ruimte om anders naar voeding, psychisch bewustzijn, leefpatronen etc te kijken.

De holistische massage kan naar mijn idee veel onderzoeken op het gebied van onder andere leefpatronen, grenzen, stress en eigen verantwoordelijkheid. Ik ga onderzoeken of de holistische massagetherapie kan worden ingezet als therapie ter preventie en vermindering van (sommige) klachten. 

Interesse? Laat het me weten als je interesse hebt om deel te nemen aan mijn onderzoek hiernaar.

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag? Stuur me dan een berichtje via dit formulier of telefoon.

+31652088831

Bedankt voor de inzending!

bottom of page