top of page

Ik bied verschillende soorten behandelingen aan:

HOLISTISCHE MASSAGETHERAPIE
Je gaat in het leven soms aan jezelf voorbij. Je luistert niet (meer) naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Holistische massagetherapie geeft je de kans om dit juist wel te doen. Te voelen en ervaren wat je lichaam te zeggen heeft. Dit bevordert je gezondheid, je geestelijk en lichamelijk welzijn. Massage kan ontspannend, versoepelend en verkwikkend werken. Het kan je ook in contact brengen met moeheid, spanning en pijn. Of met iets wat belangrijk voor je is. Verder kan luisteren naar de “taal” van je lichaam, je bewuster maken van de oorsprong van je klachten. Het kan je inzicht geven in hoe je met jezelf omgaat, hoe je in het leven staat.

ONTSPANNINGSMASSAGE
Ook als je puur behoefte hebt aan ontspanning, ben je van harte welkom in mijn praktijk. Je kunt dan genieten van aandachtige en weldadige massages. Ik werk met geurende olie en als je wilt, met rustgevende muziek.
Ook bij ontspanningsmassage worden er diepere lagen dan alleen je lichaam geraakt. Anders dan bij massagetherapie, gaan we hier minder op in.

VIERHANDEN MASSAGE
Als je behoefte hebt aan een weldadige massage met extra veel aandacht en dynamiek, is er de vierhanden massage! Aartie geeft deze massage samen met Judith. Beiden werken ze vanuit dezelfde technieken en in hun onderlinge afstemming van vier handen kan je hoofd even alles loslaten, waardoor de ontspanning des te dieper kan doorwerken. Een bijzondere ervaring!

MASSAGE VOOR DIABETICI

Ter preventie en vermindering van diverse klachten van diabetes. Ook kan ik je begeleidend advies geven over leefstijl, voeding en natuurlijke heling.

DUO MASSAGE
Neem samen met je partner of een vriend(in) een massage tegelijkertijd! Dit wordt gegeven door Aartie en Judith, twee masseurs die werken vanuit dezelfde technieken. Door hun sterke onderlinge afstemming, met verrassingen en wisselingen in masseur, heeft deze massage een zeer bijzonder karakter.

Aartie Jagmohan-63.jpg

PRIJZEN

HOLISTISCHE MASSAGETHERAPIE

95,-  |  1 uur en 15 min

ONTSPANNINGSMASSAGE

65,-  |  1 uur

VIERHANDEN MASSAGE

120,-  |  1 uur

MASSAGE VOOR DIABETICI

95,-  |  1 uur en 15 min

DUO MASSAGE

120,-  |  1 uur

Aartie Jagmohan-35.jpg

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag? Stuur me dan een berichtje via dit formulier of telefoon.

+31652088831

Bedankt voor de inzending!

bottom of page